Kontakt

Dit projekt er vores projekt. Ingen malerarbejde er for store eller for små hos os. Vi laver alle typer malerarbejde lige fra maling af dit legehus, til renovering af lejligheder eller til nybyg.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

Kontakt os i dag

Går du rundt med tanken om at renovere din bolig, få malet dit badeværelse eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 31 40 75 80. Vi er din lokale maler i Aalborg og omegn.

Vi er eksperter med mere end 10 års erfaring som professionel maler. Desuden er du hos os garanteret for en faglig og kompetent konsultation, som har fokus på din og din boligs behov.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

Kontakt os til dit næste malerprojekt

Hos Bomholt malerfirma ApS hjælper vi dig med at gøre dine malerdrømme til virkelighed.

Vores passion for godt håndværk garanterer dig for en maler med øje for detalje i høj kvalitet. Af den grund kan du med sikkerhed stole på, at vi også kun gør brug af Jotun maling. Jotun maling har miljømærket og er helsevenlig maling til indendørs vægge, lofter og træ.

Har du derfor brug for en kvalitetsbevidst maler i Aalborg eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon: +45 31 40 75 80. Så vender vi retur med et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde indenfor 24 timer i 9 ud af 10 tilfælde.

Kræver dit malerprojekt ekstra konsultation kan det tage længere tid at udforme et tilbud på dit malerarbejde. Vi ser det som en god maler-og kunderådgivning, at vi i nogle tilfælde bruger ekstra tid på at udforme et tilbud til dig, således du får det bedste og mest optimale malerarbejde ud fra dine behov.

Indhent et tilbud