Microcement

Microcement er helt simpelt et mindre jævnt lag cement, som bliver tilført overfladen. Dette gør resultatet yderst robust, praktisk og vedligeholdelsesvenligt.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

Microcement

- HVAD ER MICROCEMENT?

Microcement er helt simpelt et mindre jævnt lag cement, som bliver tilført overfladen. Dette gør resultatet yderst robust, praktisk og vedligeholdelsesvenligt.
Det er et materiale, som stort set kan blive anvendt i alle typer overflader og kommer i mange forskellige farver – hvilket giver en masse muligheder for at personliggøre din bolig.

Microcement benyttes særligt til gulvbelægning og vådrumszoner, men kan også blive benyttet til vægge, trapper, bordplader og møbler. Det er en optimal løsning for dig, som ønsker et moderne og råt look i din bolig. Samtidigt kan man anvende microcement uden at fjerne tidligere benyttede materialer til bl.a. dit gulv og og vægge.

Nogle af de mange fordele ved microcement er, at det bl.a.

  • Er nemt at rengøre
  • Fugefri overflader
  • Har en lang levetid
  • Kan klarer alle vejrforhold
  • Kan give en dejlig glans til dine overflader

En ekstra fordel er, at du selv bestemmer, om du ønsker et glat ru, mat eller blank udseende

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

Personliggør din bolig med microcement

Microcement er en morderne og smuk løsning, hvis du ønsker at få frisket boligen op. Hos Bomholt Malerfirma kan vi hjælpe dig med at visualisere dine malerdrømme med microcement.

Mulighederne er mange, når du skal vælge farven, som du ønsker, at din bolig skal have. Desuden kan det blive anvendt i hele dit hjem lige fra badeværelset, spisestuen, gulvet og udendørsarealer. Kort fortalt får du muligheden for at personliggøre hver en del af dit hjem.

Har du lyst til at høre mulighederne for at få lavet microcement i Aalborg eller omegn? Kontakt os på 31 40 75 80 og få en uforpligtende samtale på dine behov.

Microcement Farver

Pris på Microcement

Vi har stor forståelse for, at en investering i et nyt udseende af din bolig er en langvarig proces. Det tager en masse tid og kræfter, at få valgt de rette farver til sin bolig. Vi har også stor forståelse for, at det for mange nok er prisen og kvaliteten, som er en af de helt afgørende aspekter. Men det der burde være den afgørende aspekt, er den bedste og mest optimale løsning på din og din boligs behov. Microcement priser pr. m2 afhænger af type og design.

Derfor står vi altid til rådighed for professionel konsultation til dig. Af den grund vil der være en masse faktorer, som skal være på plads før vi kan komme med den endelige pris på din nye maling.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon: 31 40 75 80, så kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig indenfor 24 timer.

Indhent et tilbud