Om os

Hos Bomholt Malerfirma Aps er det vores første prioritet at tilbyde dig en faglig og kompetent konsultation. Vores malermester, Lasse Bomholt Christiansen, lever af at hjælpe dig med dit malerprojekt på bedste vis.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

OM BOMHOLT MALERFIRMA A/S

I sidste ende er det altid dig, som har det sidste ord. Men hos os kan vi garantere dig for en faglig og kompetent konsultation, som har fokus på dig og din boligs behov. Vi mener, at det er god maler-og kunderådgivning, når vi enten fraråder dig for et bestemt malerarbejde, eller hvis vi ikke ser dit ønske som det mest optimale valg ud fra vores mange års erfaring som maler.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

Professionel malermester

Ud over Lasse består Bomholt Malerfirma af andre professionelle malermestre og samarbejdspartnere, som alle sørger for at løsningen bliver den bedste for dig.

Jeg har 10 års erfaring i malerfaget. Jeg tror på, at god maling samt rådgivning pifter dit hjem op og giver det et helt nyt liv. Maling er ikke bare maling, da det skal passe til dig og dit hjem. Derfor står jeg klar til at vejlede dig i det rette farvevalg, tekstur samt de nyeste tendenser indenfor maling.

Du får altså en maler der brænder 100% for malerfaget, og ser en aftale for en aftale!

Dine behov er i fokus hos os

Hvad er det, der adskiller os fra de fleste malerfirmaer i Aalborg og Danmark?

Vi er din lokale maler i Aalborg, som altid har effektivitet i centrum, hvilket kommer dig til gavn.

For os betyder effektivitet at:

1. Vi altid vil have fokus på en faglig og kompetent konsultation.
2. Hos os er malerarbejde en livsstil og en passion. Med mere end 10 års erfaring sikrer vi dig for den bedste og mest optimale malerarbejde efter dine behov
3. Ærlighed og troværdighed har en central rolle for vores arbejde som din lokale maler.

Kort sagt betyder effektivitet, at du får det bedste slutresultat på dit malerarbejde, fordi vores arbejde bliver udført i overensstemmelse med dine behov til den aftalte pris. Har du brug for en uforpligtende snak?

Kontakt os på telefon: +45 31 40 75 80, så kommer vi med et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde indenfor 24 timer.

Indhent et tilbud