Maler Kærby

Hos Bomholt Malerfirma har vi fokus på godt håndværk og service. Vi tilbyder at hjælpe dig med microcement, kalkmaling og tapet. Hos os er ingen opgaver for store eller små. Vi har mere end 10 års erfaring som professionelle malere, og vi ser frem til mange flere år.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALERARBEJDE I KÆRBY

- DIT LOKALE MALERFIRMA I KÆRBY

Kontakt os gerne med detaljer omkring dit projekt og så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

KVALITETSbevidst maler i Kærby MED SANS FOR DETALJEN

Alle vores ansatte er erfarne og meget detalje orienteret af natur. Når vi er ude og udføre maleropgaver, respekterer vi dit hjem og dine rammer, samt overholder alle vores aftaler. Det går vi meget op i, da vi ved hvor ærgerligt det kan være at vente forgæves. Derudover sætter vi pris på en god dialog til vores kunder. Hermed kan vi løbende være i kontakt inden, under og efter vores malerservice.

Det er vigtigt for os at du kun betaler for det du får når du vælger os som maler i Kærby. Vi skynder os dog ikke igennem vores maleropgaver, da vi har en naturlig sans for detaljer og gerne vil være stolte af slutresultatet, lige så vel som du skal være tilfreds.

DIN LOKALE MALERMESTER I KÆRBY

Hos Bomholt Malerfirma er vi stolte af alle vores projekter, samt de mange glade kunder. Vi er din lokale maler i Kærby som du kan ringe eller skrive til uanset dit projekts størrelse, omfang eller andet. Vi sidder klar med erfarne malermestre, som kan udføre malerservice til dine udfordringer. Kontakt os gennem kontaktformularen eller vores kontakt oplysninger, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

FÅ FAGLIG OG KOMPETENT RÅDGIVNING Fra maler i Kærby

Hos Bomholt Malerfirma tilbyder vi dig rådgivning, så du får det bedste slutresultat for dig. Når du kommer i dialog med en af vores ansatte, vil vi meget gerne høre om dit projekts udfordringer og muligheder. Vi kan hjælpe dig med inspiration til dit nye projekt eller bekræfte dig i dine tanker om for eksempel farvetype, nuance eller andet. Du modtager rådgivning og vejledning gennem vores erfarne ansatte, som alle brænder 100% for malerfaget.

Hvis du står og skal bruge et malerfirma et andet sted end i Kærby, så kører vi også ud til andre byer i Nordjylland.

Et malerfirma i Kærby du kan stole på

Hos Bomholt Malerfirma, er det en selvfølge at vi altid leverer et resultat inden for de aftalte rammer. Hvis der nogensinde opstår en tvivl hos dig om noget som helst, så er vi altid til at få fat i til at besvare dine spørgsmål. Vi dukker op til tiden og overholder altid vores aftaler. Vi vægter tillid og tryghed ligeså højt som vi vægter vores dygtighed og professionalisme. Dette sikrer at du altid vil stå med en god fornemmelse i maven når du vælger Bomholt Malerfirma til dit malerprojekt.

Har du nogle spørgsmål eller tanker du vil snakke med os om? Kontakt os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside og så kontakter vi dig typisk indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på tlf.: 31 40 75 80 eller sende en mail til lasse@bomholtmalerfirma.dk.

Indhent et tilbud