maler til Nybyg

Du er ved at få lavet din drømmebolig, men nu mangler du bare en maler.
Hos Bomholt Malerfirma har vi 12 års erfaring med at sætte det et unikt og stilfuldt præg på nybyg og renoverede boliger.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALER NYBYG

- NYBYG MALERARBEJDE

Vi tilbyder kun malerarbejde, som er udført med passion for godt håndværk og med en god sans for detalje samt høj kvalitet. Derfor bruger vi kun Plus Malergrossisten maling, som har miljømærket og er helsevenlig maling til indendørs vægge, lofter og træ.

Vi efterlader aldrig vores arbejde, før vi selv er 100% tilfreds med den udførte malerarbejde. Af den årsag er vi meget stolte over vores mange tilfredse kunder, som vi igennem mange år har udført maleropgaver for – især indenfor malerfaget, såsom – microcement, kalkmaling og tapet.

Har du brug for en god maler i Aalborg, så dækker vi bredt. Vi kører gerne til Aabybro, Brønderslev, Hasseris, Hjørring, Kjærby, Nibe, Nørresundby, Støvring, Ferslev, Gistrup og Gug.
Vi er dit lokale malerfirma i Aalborg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud typisk indenfor 24 timer på dine behov fra en professionel og lokal maler til nybyg.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

FAGLIG OG KOMPETENT KONSULTATION TIL DIT NÆSTE MALERPROJEKT

Vi har hos Bomholt Malerfirma konstant fokus på at have en god dialog og kommunikation med dig som kunde. Det mener vi er nøglen til, at vi kan tilbyde dig det bedste og mest optimale slutresultat på dit malerarbejde.

Ingen maleropgaver er ens, derfor vil din rådgivning og vejledning heller ikke være det. Og med vores mere end 12 års erfaring som maler kan du trygt stole på, at vi altid giver dig en malerservice efter dine behov – Uanset størrelsen på dit næste malerprojekt.

Vi ser det som god maler-og kunderådgivning, når vi fraråder dig for et bestemt udført malerarbejde, eller hvis vi ikke ser dit ønske som det mest optimale valg ud fra vores mange års erfaring som maler. Én ting skal du være sikker på – Du bestemmer, hvad du ønsker at få lavet. Af den årsag er du hos os garanteret for en faglig og kompetent konsultation.

Indhent et tilbud