Maler i nordjylland

Hos Bomholt Malerfirma ApS er vi din lokale maler i Nordjylland. Vi er et malerfirma, som altid har dig og din tilfredshed i centrum. Og på trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi hos Bomholt Malerfirma ApS aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

PROFESSIONEL MALER I NORDJYLLAND

- DIN LOKALE MALER I NORDJYLLAND

Vi tilbyder kun malerarbejde, som er udført med passion for godt håndværk og med en god sans for detalje samt høj kvalitet. Derfor bruger vi kun Plus Malergrossisten maling, som har miljømærket og er helsevenlig maling til indendørs vægge, lofter og træ.

Vi efterlader aldrig vores arbejde, før vi selv er 100% tilfreds med den udførte malerarbejde. Af den årsag er vi meget stolte over vores mange tilfredse kunder, som vi igennem mange år har udført maleropgaver for – især indenfor malerfaget, såsom – microcement, kalkmaling og tapet.

Har du brug for en god maler i Nordjylland, så dækker vi bredt. Vi kører gerne til Aalborg, Aabybro, Brønderslev, Hasseris, Hjørring, Kærby, Visse, Nibe, Nørresundby, Støvring, Skalborg, Ferslev, Gistrup og Gug.
Vi er din lokale maler i Nordjylland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud typisk indenfor 24 timer på dine behov fra en professionel og lokal maler.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

FAGLIG OG KOMPETENT maler i Nordjylland til DIT NÆSTE PROJEKT

Vi har hos Bomholt Malerfirma konstant fokus på at der skal være en god dialog og kommunikation mellem maler og kunde. Det mener vi er nøglen til, at vi som malerfirma kan tilbyde dig det bedste og mest optimale slutresultat på dit malerarbejde.

Ingen maleropgaver er ens, derfor vil din rådgivning og vejledning heller ikke være det. Og med vores mere end 12 års erfaring som maler kan du trygt stole på, at vi altid giver dig en malerservice efter dine behov – Uanset størrelsen på dit næste malerprojekt.

Vi ser det som god maler- og kunderådgivning, når vi fraråder dig for et bestemt udført malerarbejde, eller hvis vi ikke ser dit ønske som det mest optimale valg ud fra vores mange års erfaring som maler i Nordjylland. Én ting skal du være sikker på – Du bestemmer, hvad du ønsker at få lavet. Af den årsag er du med os som maler garanteret en faglig og kompetent konsultation.

Benyt kontaktformularen, eller ring på 31 40 75 80, hvis du skal bruge en maler i Nordjylland.

Indhent et tilbud