Maler Aalborg

Skal du bruge en professionel maler i Aalborg, så er Bomholt Malerfirma det firma du har brug for. Vi udfører kompetent malerarbejde i Aalborg og omegn.

Selv om at vi har konkurrencedygtige priser, så går vi aldrig på kompromis med kvalitet for vores kunder i Aalborg. Vi udfører vores malerarbejde med passion, og vi mener derfor at det er en forudsætning for godt håndværk, at benytte malerprodukter af høj kvalitet.

Kontakt os nu hvis du har brug for en maler i Aalborg.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

Malerfirma i Aalborg med over 10 års erfaring

Miljømærket maling fra malergrossisten

For at få de bedste resultater af dit malerprojekt i Aalborg, benytter vi os kun af malerprodukter af høj kvalitet som din maler i Aalborg. Hos Bomholt Malerfirma bruger vi kun malerprodukter af god kvalitet. Vi har derfor et samarbejde med Malergrossisten, og anvender kun Plus Malergrossisten maling, når vi maler dit hjem i Aalborg.

Dette gør vi fordi produktet er miljømærket, og fordi at det er velegnet til indendørs maling af vægge, lofter og træ. Det er vores garanti for at du som kunde får udført et håndværkermæssigt korrekt malerarbejde i høj kvalitet, og derved sikret at din facade maling, kalkmaling eller tapet holde mange år frem.

Som din lokale maler i Aalborg og omegn, udfører vi alle slags maleropgaver. Med vores mange års erfaring i bagagen, ved vi hvordan vi skal tackle enhver maleropgave, så du kan være sikker på at du får et resultat i særklasse når du vælger os som maler i Aalborg. Vi har med årene opnået en ekspertise, der kan levere høj kvalitet til alle der har brug for hjælp til malerarbejde. Uanset om det er derhjemme i huset eller lejligheden, eller om det er på arbejdspladsen. Vi udfører nemlig malerarbejde til både private og virksomheder i Aalborg og omegn.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

MALERMESTER MED KUNDETILFREDSHED I FOKUS

Hos Bomholt Malerfirma er din tilfredshed og dine forventninger for et godt slutprodukt altid i centrum. Som din lokale maler i Aalborg efterlader vi aldrig vores malerarbejde, før vi er tilfredse med resultatet af den udførte opgave.

Vi er af den årsag meget stolte af vores arbejde, samt vores mange tilfredse kunder. Vi har gennem mange år udført opgaver inden for malerfaget, herunder microcement, kalkmaling og tapet.

Vi starter altid maleropgaven med en god dialog, med dig som kunde. Vi hos Bomholt Malerfirma mener, at god kommunikation er en forudsætning for et veludført arbejde. Det er vores garanti for at vi kan levere dig det bedste og mest optimale slutresultat.

Vi hos Bomholt Malerfirma har givet vejledning og rådgivning til vores mange kunder gennem årene, og med mere end 12 års erfaringer i malerfaget, kan du trygt stole på at vi udfører et tilfredsstillede malerarbejde efter dine ønsker og behov.

MILJØMÆRKEDE MALERPRODUKTER TIL AALBORG OG OMEGN

Vores malerarbejde bliver altid udført i den højeste kvalitet, med produkter der er udvalgt med hensyn til, at det både skal se godt ud og være holdbart. For os er det en naturlig forudsætning, at vores malerarbejde altid bliver udført med 100% tilfredsstillelse for dig som kunde.

Vi benytter altid udelukkende de bedste produkter fra Plus Malergrossisten når vi maler dit hjem i Aalborg. Vores samarbejde med Plus Malergrossisten garanterer, at du som kunde kan forvente et resultat der er udført håndværkermæssigt korrekt.

Kombinationen af vores veludførte arbejde og vores miljømærkede produkter sikrer, at du altid vil få en kvalitetspræget malerløsning der holder i rigtig mange år. Vores løsninger egner sig både til indendørs og udendørs projekter, og gælder både facade- og kalkmaling.

Er du interesseret i et samarbejde hvor du kan få udført et ordentligt malerarbejde af kompetente og kvalitetsbevidste malere, som aldrig efterlader et projekt uden kunden er 100% tilfreds? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores malere i Aalborg servicerer hele Aalborg og omegn.

lokal maler i aalborg og omegn

Som din lokale maler i Aalborg og omegn, udfører vi alle slags maleropgaver. Med vores mange års erfaring i bagagen, ved vi hvordan vi skal tackle enhver maleropgave, så du kan være sikker på at du får et resultat i særklasse. Vi har med årene opnået en ekspertise, der kan levere høj kvalitet til alle der har brug for hjælp til malerarbejde. Uanset om det er derhjemme i huset eller lejligheden, eller om det er på arbejdspladsen. Vi udfører nemlig malerarbejde til både private og virksomheder i hele Aalborg og andre byer i Nordjylland.

Indhent et tilbud