Maler Visse

Bomholt Malerfirma ApS er din lokale malermester i Visse og omegn. Hos Bomholt Malerfirma tilbyder vi dig kompetent og kvalitetsrig malerservice. Vores ansatte er erfarne, og brænder for godt håndværk indenfor malerfaget.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALERARBEJDE I VISSE

DIN LOKALE MALERMESTER I VISSE

Vi kan hjælpe dig med opgaver indenfor maling og microcement, i de farver og nuancer som du ønsker. Med over 12 års erfaring kan vi tilbyde dig rådgivning om nuancevalg, efterbehandling eller andet alt efter dine behov.

Hos os har vi fokus på at føre en tæt dialog med vores kunder. Hermed føler du dig, som kunde hos os, tryg og sikker på at vi udfører vores malerservice korrekt og med passion for vores håndværk.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

MALERSERVICE TIL DINE PROJEKTER

Vores ansatte i Bomholt Malerfirma ApS har alle en ekspertise og erfaring indenfor malerfaget. Vi videregiver gerne vores viden til dig, så du kan følge med i processen af behandlingen af dit projekt.

Vi har fokus på din tryghed og tillid til os. Derfor stræber altid efter at overholde alle vores aftaler, samt at møde op til tiden, så du ved hvor og hvornår vi kommer og udfører vores malerservice. Derudover tilbyder vi dig en gratis konsultation før udførelsen af maleropgaverne. Hermed kan du blive helt sikker på dit valg af type, farve, nuance og lignende omkring maling og microcement.

Bomholt Malerfirma ApS udfører malerservice til mange slags projekter. Vi sidder klar til at tage imod alle dine henvendelser gennem vores kontaktformular eller kontaktoplysninger. Du kan allerede kontakte os i dag med dine spørgsmål eller forespørgsler, eller hvis du har brug for en maler i Visse.

ERFARENT MALERFIRMA NÆR DIG

Hos Bomholt Malerfirma ApS har vores malermestre over 12 års erfaring. Vi har fokus på at levere kvalitetsrig malerservice, når vi hjælper dig og dine udfordringer.

Vi betjener dig i Aalborg og omegn, så vi blandt andet også kan hjælpe dig i Visse, Nørresundby, Hasseris, Gug, Kjærby og andre nærliggende byer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MALEROPGAVER i visse

Vi tilbyder dig altid et uforpligtende tilbud på dine maleropgaver, så du ved hvad vores malerservice kommer til at koste dig.

Du kan altid henvende dig til os gennem vores kontaktformular på siden, og så vender vi typisk tilbage indenfor 24 timer.

Du kan også ringe til os på tlf.: 31 40 75 80 eller sende os en besked på mail: lasse@bomholtmalerfirma.dk.

Indhent et tilbud