Maler Nørresundby

Skal du bruge en maler, som en del af til- eller fraflytning, eller kunne du bare godt tænke dig at friske udseendet op på dit hjem igen?

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALERARBEJDE I NØRRESUNDBY

- MALER I NØRRESUNDBY TIL EN FAIR PRIS

Vi hos Bomholt Malerfirma tilbyder malerarbejde i topkvalitet. Vi har udført kvalitetsbevidst malerarbejde i mange år og har mere end 12 års erfaring indenfor malerfaget.

Er du interesseret i et samarbejde med en kompetent maler, med sans for detaljer, så er Bomholt malerfirma de fagmænd du søger.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

HVAD ER PRISEN FOR EN MALER I NØRRESUNDBY?

Kunne du tænke dig at få udført malerarbejde, så varierer prisen naturligvis efter opgavens størrelse. Af den grund er det ikke mulig at fastsætte en grund pris til alle maleropgaver.

Der er mange overvejelser man skal gøre sig ved et malerarbejde, for eksempel prisen pr. kvadratmeter, som spiller en stor rolle. Ønsker du at få malet et stort areal, så vil prisen selvfølgelig stige.

Når du starter et samarbejde med Bomholt Malerfirma, så starter vi altid med en god dialog så vi nærmere kan forstå opgavens omfang, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud for dig.

Vores kunder er altid i centrum, og vi har derfor enorm stor fokus på den gode kommunikation mellem kunde og fagmand. Vi mener at det er nøglen til, at vi kan lave et veludført malerarbejde, der lever op til dine ønsker og forventninger.

VORES MALEPRODUKTER ER MILJØMÆRKET

Hos Bomholt Malerfirma benytter vi kun maleprodukter at høj kvalitet. Vi mener at der er en forudsætning for, at bruge malerprodukter af særdeles god kvalitet. Det sikrer at vi kan udarbejde et tilfredsstillende slutprodukt for dig som kunde.

Vi benytter derfor kun Plus Malergrossisten maling, når vi maler dit hjem i Nørresundby. Vores samarbejde med Malergrossiten er din garanti for, at du som kunde kan forvente et malerarbejde, der er håndværkermæssigt udarbejdet korrekt.

Vores miljømærkede produkter fra Malergrossiten er velegnet til både indendørs og udendørs maleprojekter, herunder facade og kalkmaling. Når du får udført malerarbejde med vores miljømærkede produkter, ved du at malingen holder i rigtig mange år.

Er du interesseret i et samarbejde med en kompetent maler som har sans for detaljer, så er Bomholt malerfirma de fagmænd du søger. Vores kontor er beliggende i Aalborg, men vi dækker både Aalborg og omegn, herunder Nørresundby.

FÅ ET TILBUD FRA EN ERFAREN MALERMESTER I NØRRESUNDBY

Vi har mere end 12 års erfaring inden for malerbranchen, og har igennem årene gjort mange kunder tilfredse. Du kan trygt efterlade dit maleprojekt hos vores professionelle malermester.

Du er meget velkommen til at kontakte os på vores telefon på 31 40 75 80. Du kan også udfylde vores formular her på siden, med en lille beskrivelse af din maleropgave.

Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt, og vi svarer derfor oftest på din henvendelse indenfor 24 timer.

Indhent et tilbud