Maler Skalborg

Bomholt malerfirma udfører maleropgaver i Skalborg og omegn, så du kan få udført opgaver på din ejendom. Vi udfører opgaver fra mindre maleopgaver til større renoveringer af rum og boliger.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

Malerarbejde i Skalborg

LOKAL MALERMESTER I SKALBORG OG OMEGN

Vi har stor erfaring og passion for malerarbejde, spartling og opsætning af tapet, så vi kan garanterer at du får et tilfredsstillende slutresultat. Når vi udfører opgaverne er det altid med dig i fokus, så du får præcis hvad du ønsker.

Derudover har vi øje på de nyeste trends, så du kan være med på moden omkring fx microcement og kalkmaling. Vi udfører alle vores services uddannede og specialiserede, så vi kan rådgive dig og give dig det resultat som du drømmer om.

Vores ansatte udfører også unikke opgaver, som du er velkommen til at henvende dig med. Herefter vil vi se på hvad vi kan gøre for dig, så du kan få opfyldt dine ønsker og forventninger.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

MALERFIRMA i skalborg MED OVER 10 ÅRS ERFARING

Vi er en erfaren virksomhed med professionelle ansatte. Hos os har alle en passion for at levere et godt håndværk, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Vi nyder at løse dine maleropgaver, hvor du altid får lidt mere end du havde forventet. Vores malerservice i Skalborg bliver udført med kvalitetsrige produkter, så du kan få resultater som holder i mange år.

Hos Bomholt malerfirma kan vi garantere dig en god og imødekommende service, hvor vi altid har fokus på vores kunder. Derudover overholder vi altid vores aftaler, så du ved præcis hvornår vi dukker op på din ejendom.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mangler du en maler i Skalborg eller omegn? Så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Bomholt malerfirma vil vi gerne yde den bedste service, så derfor vil vi gerne give alle vores kunder det bedste tilbud, efter ønsker og behov. Tilbuddet er 100% uforpligtende. Vi tilbyder dig helt simpelt bare en ekspertisefyldt samtale omkring dine ønsker og forventninger. Du kan også stille spørgsmål omkring os og vores services.

Kontakt os gennem kontaktformularen eller vores kontaktoplysninger. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig med svar.

Indhent et tilbud