Maler Hasseris

Kunne din facade bruge en god omgang kalkmaling, eller har du måske en drøm om at friske din bolig op med en ny indendørs maling?

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALERARBEJDE I HASSERIS

ERFAREN OG KOMPETENT MALER

Uanset hvilken maleropgave du står med, så er vi hos Bomholt Malerfirma altid klar til at hjælpe. Med vores mange års erfaring i malerfaget, kan du trygt efterlade din maleropgave til os.

Bomholt Malerfirma er bosiddende i Aalborg, men skal du bruge en kompetent maler, så dækker vi hele byen og omegn.

Med mere end 12 års erfaring indenfor malerfaget, har vi gjort utallige af kunder tilfredse. Vores kunder er altid første prioritet, og vi forlader ikke opgaven før vi er 100% tilfredse med vores malerarbejde.

Vores fagmænd er meget passionerede for malerarbejde og godt håndværk. Du som kunde kan forvente et samarbejde med en professionel maler, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

HVOR MEGET KOSTER MALERARBEJDE?

Prisen for malerarbejde varierer naturligvis meget i forhold til opgavens størrelse, og det kan derfor være svært at fastsætte en grundpris. Der er mange ting som vores malermester skal tage højde for, når der skal udarbejdes et malertilbud på en opgave.

Herunder afhænger prisen eksempelvis af, hvor meget der skal males. Vi kan først lave en pris når vi kender antallet af det ønskede kvadratmeter og malingstypen, samt farve.

Men når du kontakter Bomholt Malerfirma, så starter vi altid samarbejdet med en indledende dialog, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud på malerprojektet i Hasseris.

Vi mener at nøglen til et godt og veludført malerarbejde, er den gode kommunikation mellem fagmand og kunde. Vi kommer gerne med forslag og rådgivning, så vi sammen bedst muligt kan realisere din ønsker og behov.

FÅ ET TILBUD AF MALERMESTER I HASSERIS

Er du interesseret i at få udført maler arbejde af dit lokale malerfirma i Hasseris? Så er Bomholt Malerfirma det du leder efter, vores fagmænd er passionerede i malerfaget og kører gerne ud til dig.

Alt du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen her på siden med en lille beskrivelse af din opgave eller ring til vores telefon på 31 40 75 80, så ringer vi tilbage.

Vi udarbejder et skræddersyet tilbud til dig allerede indenfor 24 timer.

Indhent et tilbud