Maler Gistrup

Skal du bruge en professionel maler i Gistrup, så er Bomholt Malerfirma det firma du har brug for. Vi udfører malerarbejde i Aalborg og omegn.

Selv om at vi har konkurrencedygtige priser, så går vi aldrig på kompromis med kvalitet for vores kunder i Aalborg. Vi udfører vores malerarbejde med passion, og vi mener derfor at det er en forudsætning for godt håndværk, at benytte malerprodukter af høj kvalitet.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

MALERARBEJDE I GISTRUP

- DIT LOKALE MALERFIRMA

Bomholt malerfirma udfører malerarbejde, hvor kvalitet og passion går hånd i hånd. Vi elsker vores arbejde og nyder at udføre godt håndværk for vores kunder, som vi har gjort i over 10 år. Vi har altid vores kunder i fokus, når vi udfører vores malerservice.

Vi sørger altid for at du og dine behov er i fokus, samt at du har mulighed for at få en kompetent konsultation. Vi skræddersyr alle vores opgaver til dig, så ingen dage er ens. Vi bestræber os altid på at være ærlige og troværdige, så du ved at du kan regne med os. Det betyder også at vi overholder alle vores aftaler, så du ved præcist hvor og hvornår vi kommer og løser dine maleropgaver.

Med en maler Gistrup er vi dit lokale malerfirma. Vi udfører maleropgaver, for at opfylde dine ønsker og behov på din ejendom i Gistrup.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

PROFESSIONEL OG ERFAREN MALER I GISTRUP

Vi er en professionel og erfaren virksomhed, med over 10 års erfaring. Vi er klar til at hjælpe dig før, under og efter vores services.

Før vi udfører vores malerservice, kan du få en konsultation omkring dine tanker og ønsker. Under vores malerservice sørger vi for at du får en kvalitetsrig og god service, hvor slutresultaterne taler for dig selv. Efterfølgende er du altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål omkring vedligeholde, rengøring eller andet.

Du kan også altid kontakte os med andre spørgsmål eller for at få en uforpligtende snak om dine ønsker.

Ring til os på tlf. nr.: 31 40 75 80 eller på mail: lasse@bomholtmalerfirma.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen på siden.

VI UDFØRER MALERSERVICE I GISTRUP

Bomholt malerfirma er klar på din opgave.

Vi udfører både inden- og udendørs maling, spartling og opsætning af tapet. Derudover udfører vi næsten alt indenfor microcement, kalkmaling og tapet.

Vores kompetencer spredt ud over mange metoder, så du kan blive fuld tilfreds over vores håndværk.

Vi udfører malerservice til alt fra små enkeltopgaver til store renoveringer af ejendomme.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends, som vi herefter specialisere os indenfor. For eksempel er kalkmaling en ny tendens, som vi nu har taget til os.

Indhent et tilbud