Maler Gug

Har du brug for en maler i Gug og omegn?

Bomholt Malerfirma er din lokale malermester, som hjælper dig ved behov for en omgang maling.

Kontakt os

Vi udfører
Kvalitets arbejde

Mange års
erfaring i branchen

VI OVERHOLDER ALLE
vores AFTALER

Malerarbejde i Gug

KVALITETSBEVIDST MALER i Gug

Hos Bomholt Malerfirma går vi ind for kvalitetsrig malerarbejde med en tilhørende god service. Det er vigtigt for os at du er tilfreds med vores arbejde, så du føler at du altid kan kontakte os igen, ved et nyt projekt i din bolig. Vi står inde for alt vores malerarbejde, hvor grundstenen er kvalitetsrig maling fra Plus Malergrossisten, samt vores sans for godt håndværk. Vores maling er både sundheds- og miljøvenlig, så du kan nyde din nye væg, loft eller andet uden nogen form for bekymring.

Vi tilbyder derudover at udføre malerarbejde indenfor microcement, kalkmaling og tapet i Gug og omegn. Kontakt os gerne på tlf.: 31 40 75 80 eller på mail: lasse@bomholtmalerfirma.dk med eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud hvis du mangler en maler i Gug. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, og så ringer vi dig typisk op indenfor 24 timer.

Få et tilbud på din maleropgave

Hvad siger vores kunder
5/5

DIt LOKALE MALERFIRMA i gug MED MERE END 12 ÅRS ERFARING

Vi kan hurtigt komme ud til dig og er indenfor en kort afstand til dit hjem når du skal bruge en maler i Gug

Vi har mere end 12 års erfaring, som også kan ses på alle vores tilfredse kunder. Med gode anmeldelser og ros følger der et ansvar om at præstere på samme niveau ved hver opgave. Vi gør alt for at bibeholde vores kvalitetsniveau, som faktisk er overkommeligt grundet vores stigende erfaring. Vi skaber en fuld tilfredshed hos vores mange kunder, som vi er meget stolte af.

VI UDFØRER MALEROPGAVER i Gug TIL EN SKARP PRIS

Hos Bomholt Malerfirma har vi fokus på at levere kvalitetsrigt malerarbejde i Gug til en skarp pris.

Når vi skal fastsætte en maler pris, afhænger det af din opgaves type, størrelse og omfang. Gennem en god dialog kan du beskrive dit projekt, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på tlf.: 31 40 75 80, på mail: lasse@bomholtmalerfirma.dk eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside hvis du mangler en maler i Gug, og så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ Malerarbejde i Gug

Vi tilbyder dig altid rådgivning på dit næste projekt, hvis du er tvivl om hvilken slags malerarbejde der skal udføres til dit hjem i Gug.

Det er vigtigt for os at skabe en god dialog med dig, så vi kan forventningsafstemme og levere dig det bedst mulige malerarbejde og slutresultat.

Hos Bomholt Malerfirma kan du til alle tider få et uforpligtende tilbud fra en maler i Gug på dit næste projekt.

Du kan også altid ringe til os med eventuelle spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget, eller hvis du har brug for en maler i Gug.

Indhent et tilbud